Skip to content Skip to navigation
0% EMISSIONS, 100% FUN.

0% ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ,
100% ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Η συνεχής αναζήτηση για καινοτομία, η οποία μας καθόρισε από το 1949, μας οδήγησε να αγκαλιάσουμε τον κόσμο της ηλεκτρικής μετακίνησης, αλλά τηρώντας σταθερά μια αρχή που δεν είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψουμε: να προσφέρουμε επιδόσεις στους φανατικούς της μάρκας, συνδυασμένες με αδρεναλίνη και διασκέδαση.

Από αυτή την ιστορική αλλαγή προέρχεται ένα μοντέλο που είναι πιο Abarth από ποτέ, ικανό να φτάσει τα 100 km/h σε 7 δευτερόλεπτα και να σας προσφέρει μια σπορ και συναρπαστική οδήγηση. Ένα Abarth που αναλαμβάνει την πρόκληση της βιωσιμότητας και αξιοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια για να ενισχύσει την απόδοση του Scorpion και να προσφέρει από την πρώτη στιγμή ένα καυτό σπριντ που είναι ασυναγώνιστο. Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη και τη ροπή όπως ποτέ πριν!

LOWER COSTS, HIGHER EFFECTS

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ,
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Δεν υπάρχουν όρια στη διασκέδασή σας
Χάρη στις μηδενικές εκπομπές ρύπων, μπορείτε πλέον να κινείστε σε αστικές περιοχές χωρίς περιορισμούς, ακόμη και κατά τη διάρκεια αυξημένης κυκλοφορίας ή περιορισμών λόγω εκπομπών ρύπων.

Ιδανική επιλογή
Ο 100% ηλεκτροκινητήρας του νέου Abarth 500e δεν διαθέτει κυλίνδρους, φίλτρα καυσίμου και σωματιδίων, αντλίες λαδιού και καυσίμου, μπουζί, λάδι κινητήρα και συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων. Αυτό σημαίνει ευκολότερη συντήρηση και χαμηλότερο κόστος συντήρησης από τα παραδοσιακά αυτοκίνητα. Για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σε λειτουργία και να λειτουργεί πάντα με κορυφαίες επιδόσεις, θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε μόνο μερικά αναλώσιμα εξαρτήματα, όπως ελαστικά, τακάκια, φίλτρο καμπίνας και φρένα. Και χάρη στην εγγύηση 8 ετών ή 160.000 km, μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο το νέο σας Abarth χωρίς καμία ανησυχία!

IT’S EASY TO HAVE FUN

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ

Με το Νέο Abarth 500e και το Connected Infotainment System, μπορείτε να κάνετε χωρίς άγχος ακόμη και μεγάλα ταξίδια. Το λογισμικό σχεδιάζει αυτόματα τη βέλτιστη διαδρομή με ενδιάμεσες στάσεις για επαναφόρτιση και χάρη στην δυνατότηα γρήγορης φόρτισης 85 kw μπορείτε να αποκτήσετε το 80% της αυτονομίας σε μόλις 35 λεπτά. Και για τα καθημερινές διαδρομές σας, χρειάζεστε μόνο 5 λεπτά φόρτισης για να αποκτήσετε αυτονομία 40 χλμ: με λίγα λόγια, λιγότερος χρόνος από ό,τι χρειάζεται για να επιλέξετε που θα πάτε!

EVERYTIME, EVERYWHERE

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,
ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ

Η μπαταρία αρχίζει να εξαντλείται, αλλά μήπως λείπετε από το σπίτι σας σε μεγάλο ταξίδι; Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το νέο σας Abarth σε οποιονδήποτε δημόσιο σταθμό φόρτισης για να επαναφορτίσετε την μπαταρία και να ξεκινήσετε ξανά με πλήρη ισχύ. Και με την εφαρμογή eSolution Charging, μπορείτε να διαχειρίζεστε δημόσια σημεία φόρτισης, να παρακολουθείτε το επίπεδο της μπαταρίας και να ελέγχετε εξ αποστάσεως τη συνεδρία φόρτισης. 

YOUR PRIVATE CHARGING POINT

ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 

Το easyWallbox είναι ο προσωπικός σας σταθμός φόρτισης στο σπίτι. Κατασκευασμένο με τεχνολογία "Plug & Play", δεν απαιτεί εγκατάσταση από τεχνικό και μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση με την εφαρμογή φόρτισης eSolutions. Ο αισθητήρας Dynamic Power Management (DPM) αποτρέπει τις διακοπές ρεύματος και εάν αυξήσετε την ισχύ του ηλεκτρικού σας συστήματος στα 7,4 kW (με επαγγελματική εγκατάσταση), το νέο σας Abarth θα φορτιστεί σε λιγότερο από 4 ώρες.

Το eProWallbox είναι η τέλεια λύση για να βελτιστοποιήσετε τις επαναφορτίσεις σας. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία RFID και τo app, μπορείτε να ξεκινήσετε εξ αποστάσεως τη φόρτιση με ταχύτητα και ευκολία. Και ο αισθητήρας Dynamic Power Management (DPM) του επιτρέπει να ρυθμίζει τη φόρτιση με βάση τη διαθέσιμη ενέργεια, αποτρέποντας τις διακοπές ρεύματος.

THE AUTONOMY FACTORS

ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

Ο παράγοντας της ταχύτητας
Όταν οδηγείτε σε αυτοκινητόδρομο με 130 km/h, με σταθερή ταχύτητα, η αυτονομία ενός 100% ηλεκτρικού οχήματος μειώνεται σχεδόν στο μισό σε σύγκριση με αυτή του κύκλου WLTP. Εν τω μεταξύ, σε σταθερές αστικές ταχύτητες οδήγησης, η αυτονομία μπορεί να επεκταθεί πέρα από τον κύκλο WLTP.

Οι οδηγικές συνήθειες έχουν σημασία
Η ομαλή επιτάχυνση και η ήπια χρήση του φρένου μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας, ενώ η λειτουργία κίνησης με ένα πεντάλ μεγιστοποιεί το αναγεννητικό αποτέλεσμα πέδησης. Σε συνδυασμό, αυτά μπορούν να βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση της αυτονομίας κατά 15%-20%.

Θερμοκρασία εσωτερικού και αυτονομία
Οι εξωτερικές θερμοκρασίες, καθώς και η θέρμανση ή ο κλιματισμός μπορούν να μεταβάλλουν το εύρος της αυτονομίας έως και 40%, ανάλογα με την εποχή και τη θερμοκρασία της καμπίνας που απαιτείται. Η προθέρμανση του αυτοκινήτου όταν είναι ακόμα συνδεδεμένο στην πρίζα είναι πολύ αποτελεσματική για τη βελτίωση της αυτονομίας.

FAQ

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές και έχουν μόνο σκοπό παρουσίασης.Το όχημα δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και αναμένεται να λανσαριστεί πανευρωπαϊκά περίπου τον Φεβρουάριο του 2023.

Το νέο Abarth 500e Scorpionissima θα είναι μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής 1949 μονάδων. Είναι η κορυφαία έκδοση της σειράς που χαρακτηρίζεται από ένα αποκλειστικό πλευρικό αυτοκόλλητο και ένα αριθμημένο πιστοποιητικό γνησιότητας. Το λανσάρισμα αναμένεται περίπου τον Φεβρουάριο του 2023.

ΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ.